VI: Feyenoord troeft PSV en Ajax en bereikt akkoord met Utrecht over Timber

27 juli 2022 om 06:38
Laatste update: 27 juli 2022 om 06:52

Feyenoord heeft de strijd gewonnen om de handtekening van Quinten Timber, meldt Voetbal International. Mocht de medische keuring geen problemen opleveren, dan tekent de 21-jarige middenvelder een contract voor meerdere jaren in De Kuip. 

Volgens VI wil Feyenoord ver gaan voor de Timber en is er een mondeling akkoord bereikt. Hoe hoog de transfersom precies is, is nog niet bekend. De Rotterdammers troeven daarmee Ajax en PSV af, die de ontwikkelingen rondom de Jong Oranje-international ook nauwlettend in de gaten hielden. De middenvelder kon ook naar het buitenland, maar kiest voor een langer verblijf in Nederland

In Utrecht komt het vertrek van Timber niet als een verrassing. Er werd al langzaam ingespeeld op het vertrek van de voormalig Ajacied. Tayloor Booth en Can Bozdogan streken al neer in de Galgenwaard als mogelijke opvolgers. 

Het zou niet de eerste keer zijn dat Timber in Rotterdam neerstrijkt. Hij en zijn broer Jurriën doorliepen een deel van de jeugdopleiding van de Stadionclub. In 2014 maakte de twee de overstap naar Amsterdam.