'Tannane zou met de juiste spelers om zich heen zeker niet misstaan bij Ajax'

15 oktober 2022 om 19:17

Oussama Tannane keerde onlangs terug in de Eredivisie en laat goede dingen zien bij NEC Nijmegen. In de nieuwe aflevering van #DoneDeal de Podcast schuift Menno Groenveld, de zaakwaarnemer van Tannane aan. Groenveld is van mening dat een topfitte Tannane niet zou misstaan bij Ajax. 

Groenveld werkt al jaren met Tannane samen en is zeker van zijn zaak: de voetballer zou terecht kunnen bij de Amsterdammers. In de podcast vraagt hoofdredacteur Dennie van Laar waar het plafond van de voetballer ligt. "Ik denk dat als hij topfit is, en dat wordt hij nu want hij is heel serieus over alles, dat hij gewoon bij Ajax terecht kan met goede spelers om zich heen", stelt Groenveld. 

Tannane zou zich van zijn beste kant kunnen tonen indien hij wordt geselecteerd voor het WK. "Tannane zei laatst dat hij misschien voor een te kleine club speelt om naar het WK te gaan", meent hoofdredacteur Ruben Winkels. "Hij wil heel graag mee naar het WK", bevestigt Groenveld. "Het zou echt wel zijn doel zijn. Als je speelt zoals hij speelt... als de Marokkaanse voetbalbond een paar goede scouts heeft, denk ik dat hij zeker iets kan toevoegen aan de Marokkaanse selectie", besluit Groenveld. 

#DoneDeal de podcast is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast bespreekt de redactie met interessante gasten de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt.