Update: 'Chelsea en PSG bereiken akkoord over transfer ex-Ajacied Ziyech'

Update: 'Chelsea en PSG bereiken akkoord over transfer ex-Ajacied Ziyech'
30 januari 2023 om 22:10
Laatste update: 30 januari 2023 om 22:18

Hakim Ziyech kan mogelijk de overstap naar Paris Saint-Germain maken, meldt L'Équipe maandagavond. Volgens het Franse medium zijn de Parijzenaren in onderhandeling met Chelsea over de Marokkaanse balvirtuoos. 

Volgens L'Équipe gaan de gesprekken de goede kant op en wil Ziyech zelf graag de stap naar Frankrijk maken. Paris Saint-Germain heeft nog iets meer dan een dag de tijd om de transfer te beklinken. Ziyech werd in 2020 voor zo'n veertig miljoen euro verkocht door Ajax aan Chelsea, waar hij na het ontslag van manager Frank Lampard op weinig minuten kon rekenen. Mede hierdoor wil hij graag vertrekken uit Londen.

De Marokkaan met de fluwelen traptechniek werd deze transferperiode al met verschillende clubs in verband gebracht. Onder meer Ajax, Manchester United, FC Barcelona en Newcastle United werden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Ziyech. De ex-Ajacied speelde tot dusver 98 officiële wedstrijden voor de Londense grootmacht. Daarin was hij goed voor veertien goals en elf assists. Ziyech heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2025. 

Update: Voetbal International meldt dat de betrokken partijen een akkoord hebben bereikt over de overstap van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain. Naar verluidt gaat het om een huurtransfer.