Te Kloese:

Te Kloese reageert op Feyenoord-loting: 'Ook dit is een uitdaging'

24 februari 2023 om 17:12
Laatste update: 24 februari 2023 om 17:15

Dennis te Kloese stelt dat Feyenoord niet een gunstige loting achter de rug heeft in de Europa League. Volgens de algemeen directeur van de club is elke club die nu nog in Europa actief is van zeer hoog niveau. 

Feyenoord ontliep onder meer AS Roma en Manchester United en gaat het opnemen tegen Shakhtar Donetsk. "Zoals alle tegenstanders is dit ook uitdagend", zegt Te Kloese tegenover de clubkanalen. "Het is goed dat we dit nu duidelijk hebben zodat we ons kunnen organiseren. In deze fase van de competitie zijn er geen makkelijke tegenstanders meer, in ieder geval."

Volgens de bestuurder was er op voorhand geen favoriete tegenstander voor de Rotterdammers. "Ik had niet echt een voorkeur. Alle ploegen die erin zitten, zijn wel elftallen van hoge kwaliteit. We zijn sowieso trots dat we hier op dit niveau mogen meespelen. Het is zeker een uitdaging voor onze spelers om deze ploegen op een goede manier te bespelen. Het is een geweldig moment om ons te profileren en door te ontwikkelen."

Feyenoord mag vanwege straffen van de UEFA geen fans meenemen naar het uitduel. "We zijn bijzonder teleurgesteld dat we geen uitsupporters mogen meenemen, dat is een grote factor. Dit soort grote momenten willen wij delen met de fans, maar dat kan nu niet", besluit Te Kloese. Feyenoord staat op 9 en 16 maart tegenover Shakhtar.