Wieffer ziet Feyenoord heersen: 'Maar dat mag ons nooit gebeuren'

Wieffer teleurgesteld na gelijkspel
10 maart 2023 om 07:54

Mats Wieffer is van mening dat Feyenoord een sterke wedstrijd op de mat legde tegen Shakhtar Donetsk, maar is teleurgesteld over het eindresultaat. De middenvelder denkt dat komende donderdag nog een zware beproeving zal worden voor de Rotterdammers.

Wieffer stond na afloop ESPN te woord. "Ik denk dat wij de hele wedstrijd goed spelen en veel de bal hadden. Uiteindelijk creërden we veel goede kansen. Als je hem dan zó tegen krijgt... we stonden er met vier man omheen, dat mag niet gebeuren. Dat gebeurt ons wel vaker. Gelukkig maakt Bullaude nog de 1-1, dus we kunnen nog overaal voor spelen, maar uiteindelijk denk ik dat we meer hadden verdiend vandaag."

Shakhtar had lange tijd weinig in de melk te brokkelen maar kwam toch op voorsprong. Dat zit de middenvelder niet lekker. "Dit mag ons nooit overkomen. De bal komt laag, iedereen ziet dat die bal weggewerkt moet worden. Hij komt op de rug van de tegenstander en hij gaat erin. Dat kan natuurlijk niet."

De Oekraïeners maakten geen geweldige indruk, maar dat heeft volgens de speler een reden. "Zij leken minder goed door de manier waarop wij speelden. Volgende week komen er weer vier of vijf spelers bij ze terug, dus dat wordt zeker een zware kluif."