'Goed nieuws voor Feyenoord en PSV: Pepi weigert overstap naar Premier League'

'Goed nieuws voor Feyenoord en PSV: Pepi weigert overstap naar Premier League'
3 april 2023 om 19:43

Ricardo Pepi vertrekt aan het eind van het seizoen bij FC Augsburg, meldt Fabrizio Romano. De transferexpert bevestigt de interesse van PSV en Feyenoord in de FC Groningen-huurling.

Afgelopen maand werd in de Nederlandse media al duidelijk dat Pepi op de radar staat bij PSV en Feyenoord. Nu heeft Romano dit nieuws bevestigd. De dertigjarige sportjournalist laat weten dat de Amerikaanse spits definitief niet bij FC Augsburg, de club die Pepi dit seizoen aan FC Groningen verhuurd, zal blijven. De international van de Verenigde Staten heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer. PSV en Feyenoord lijken goede papieren te hebben. Er was ook een Premier League-club met interesse, maar een stap naar het hoogste niveau in Engeland ziet Pepi niet zitten.

Pepi is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes in de selectie van FC Groningen. Hij kwam dit Eredivisie-seizoen tot dusver al 22 keer in actie voor de Trots van het Noorden. Daarin was de twintigjarige Amerikaan goed voor tien treffers en drie assists.