Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot met nagenoeg fitte selectie tegen Ajax

5 april 2023 om 10:38

Feyenoord speelt woensdag de derde Klassieker van het seizoen tegen Ajax in de halve finale van de KNVB Beker. Trainer Arne Slot mist drie spelers die al langer geblesseerd zijn, maar beschikt verder over een nagenoeg fitte selectie.

Quinten Timber, Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zijn de enige namen die niet fit genoeg zijn om aan de aftrap deel te nemen. Timber kampt sinds februari met een knieblessure, Bijlow herstelt van een gebroken pols en Geertruida liep een hamstringblessure op bij Oranje tegen Frankrijk. Patrik Walemark keert terug bij de selectie en ook Oussama Idrissi, die geschorst was tegen Sparta, is weer van de partij.

Feyenoord kan woensdag de laatste klap van het seizoen uitdelen aan Ajax. De Amsterdammers lijken naar de titel te kunnen fluiten en zijn in Europa al uitgeschakeld. Trainer John Heitinga kan alleen nog een succes boeken door met de KNVB Beker aan de haal te gaan. Het duel begint om 20.00 uur.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Szymański; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi