Toptransfer lonkt voor Gimenez: 'Maar wat is er mis met tweede jaar bij Feyenoord'

Willem van Hanegem hoopt dat Santiago Gimenez komend jaar bij Feyenoord blijft
10 april 2023 om 15:56

Willem van Hanegem hoopt dat Santiago Gimenez komend jaar bij Feyenoord blijft. De Mexicaanse spits heeft zijn draai gevonden in Rotterdam en lijkt te kunnen rekenen op veel interesse van Europese topclubs.

Feyenoord neemt het donderdag in de eigen Kuip op tegen AS Roma voor de kwartfinale van de Europa League. 'Van AS Roma lees ik weer overal dat ze niet over de middenlijn wensen te komen en alleen maar verdedigen', begint Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 'Bij die Conference League-finale in Tirana viel mij dat juist erg mee en ik zie ze vaker in de Serie A heel aardig voetbal spelen. Ik ben benieuwd hoe de verhoudingen donderdag zullen zijn.'

'Dat Georginio Wijnaldum applaus krijgt bij zijn terugkeer in de Kuip, daar ben ik eigenlijk wel van overtuigd. En terecht, die jongen verdient dat', vervolgt De Kromme. 'Santiago Gimenez zal ook applaus krijgen want dat krijgt hij al als zijn hoofd zichtbaar is in de tunnel. En terecht, die gozer ontwikkelt zich uitstekend. Dan begint iedereen meteen dat hij alweer toe is aan een hoger niveau. Maar wat is er mis met een tweede seizoen bij Feyenoord. In de Champions League. Proberen topscorer van Nederland te worden en laten zien dat je echt toe bent aan een mooie club in een grote competitie? Dat zou verstandig zijn, denk ik', besluit Van Hanegem.