'Inter wil 40 miljoen euro voor Onana: interesse vanuit Premier League'

Andre Onana zou op de radar staan bij Chelsea
26 april 2023 om 14:45

Andre Onana staat na één seizoen bij Internazionale op de nominatie om naar Chelsea te verkassen, meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse roze sportkrant moet Kepa Arizabalaga de omgekeerde weg bewandelen richting Milaan.

La Gazzetta weet dat er een grote schoonmaak op komst is, wanneer Mauricio Pochettino - de beoogde nieuwe manager - bij Chelsea aan de slag gaat. Onder meer Kalidou Koulibaly (gelinkt aan Juventus), Hakim Ziyech (nog geen concrete interesse) en Mason Mount (in de vermeende belangstelling van Liverpool) zouden mogen vertrekken.

Kepa is één van de andere namen op de tienkoppige lijst van het Italiaanse dagblad die zou mogen vertrekken. De Spanjaard knokte dit jaar Édouard Mendy uit de basis en doormaakt een dramatisch seizoen met Chelsea. De Premier League is de competitie waarin The Blues actief zijn: een troosteloze elfde plaats is tot dusver de schrale oogst van ruim zeshonderd miljoen euro aan investeringen binnen één jaar tijd.

Internazionale heeft de vraagprijs voor Onana op zo'n veertig miljoen euro bepaald, die afgelopen zomer nog transfervrij van Ajax overkwam.