Tottenham aast op Feyenoord-trainer Arne Slot

'Tottenham aast op Slot: alleen Feyenoord-trainer en Nagelsmann nog in de race'

1 mei 2023 om 16:32
Laatste update: 1 mei 2023 om 16:41

Arne Slot is alleen samen met Julian Nagelsmann nog in de race om manager te worden bij Tottenham Hotspur. Dat melden bronnen aan ESPN

De interesse van Tottenham in Slot sluimert al wat langer. Volgens ESPN is een mogelijke overgang weer een stapje dichterbij nu alleen Slot en Nagelsmann, die eerder dit seizoen werd ontslagen bij Bayern München, nog in beeld zijn. Ryan Mason, die als interim-manager aan het roer staat bij de Londenaren, heeft aangegeven open te staan voor een langer verblijf. Het is onbekend hoe Tottenham daarover denkt. 

"Ik denk dat er op een gegeven moment een tijd komt waarin je als trainer ook eens in het buitenland gaat kijken. Het zou natuurlijk kunnen dat dat moment al van de zomer is. Er zijn altijd clubs die voorbij kunnen komen waar je – als het aan mij ligt – geen 'nee' tegen kunt zeggen", liet Slot eerder weten bij Mirror Talk. "De Premier League is natuurlijk de nummer één competitie van Europa. Hoewel ik de ontwikkelingen in Italië ook met erg veel interesse volg."

Slot heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. Toch is het allesbehalve ondenkbaar dat de trainer deze zomer vertrekt uit Rotterdam.