VN TV-gids: AZ en Twente beginnen hun Europese-campagne, Arne Slot treft West Ham

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

AZ - IF Elfsborg 

AZ neemt het woensdag 25 september tegen IF Elfsborg op in de openingswedstrijd van de Europa League, die na drie jaar weer terugkeert naar Alkmaar. De Alkmaarders treffen in hun eerste wedstrijd IF Elfsborg, onder leiding van oud-PSV’er Oscar Hiljemark. De Zweedse club staat midden in het Zweedse competitieseizoen op de zesde plaats, met uitzicht op plek twee. Maarten Martens heeft dit seizoen de ambities hoog gesteld voor AZ. De trainer wil de volgende ronde van het toernooi behalen. De trainer ziet het duel met Elfsborg dan ook als een 'must-win'. De wedstrijd start om 18:45 uur en is gratis te zien via Ziggo Sport.

Manchester United - FC Twente 

Erik ten Hag speelt woensdagavond met Manchester United tegen zijn oude club FC Twente, waar hij als speler en trainer actief was. United is het seizoen niet goed begonnen in Engeland. De club staat momenteel op een elfde plek en mag Twente zeker niet onderschatten. Gezien de prioriteit van de Premier League zal United waarschijnlijk met een B-elftal spelen, net als in de EFL Cup tegen Barnsley. Het duel op Old Trafford tussen Manchester United en FC Twente is vanaf 21.00 uur te zien op Ziggo Sport. 

Liverpool - West Ham United 

Niet alleen Europees wordt er volop gevoetbald, ook in de Engelse League Cup staat er een aantrekkelijk affiche op het programma. Arne Slot ontvangt met zijn Liverpool West Ham United in de derde ronde van het bekertoernooi. Slot maakt tot dusver indruk bij Liverpool door onder andere AC Milan te verslaan in de Champions League. West Ham is het seizoen wisselvallig begonnen en bekleedt momenteel de veertiende plek in de Premier League. Het duel tussen de twee Premier League-teams is vanaf 21.00 uur te zien op Viaplay.