VN TV-gids: heerlijke kraker tussen Frankrijk en België, ook Portugal in actie

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 23:58

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Frankrijk - België

Misschien wel het mooiste affiche van de achtste finales staat vanavond op het programma. De kwakkelende Belgen nemen het op tegen één van de topfavorieten Frankrijk. De Fransen eindigden tweede in Poule D en ook de Belgen kwamen in de groep niet verder dan een tweede plek. Kylian Mbappé kan ondanks zijn gebroken neus gewoon starten in de achtste finales en dus zijn de Belgen gewaarschuwd. De kraker begint om 18.00 uur en is te zien op NPO 1.

Portugal - Slovenië

Met Portugal komt er nog een favoriet in actie deze maandag. De Portugezen eindigden eerste in Poule F, ondanks dat er in het laatste groepsduel met 2-0 werd verloren van Georgië. De Slovenen wisten zich als beste nummer drie te plaatsen voor de knock-outfase en moeten een stunt zien uit te halen om zich te mogen melden bij de laatste acht. Het duel tussen Portugal en Slovenië begint om 21.00 uur en is te zien op NPO 1.