VN TV-gids: Dordrecht en Helmond Sport op bezoek bij twee jong ploegen

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Jong Ajax - Dordrecht

De Keuken Kampioen Divisie gaat op maandagavond verder met speelronde acht. FC Dordrecht moet naar de Toekomst om het op te nemen tegen Jon Ajax. Beide ploegen staan in de middenmoot van de KKD en zijn wisselvallig in hun vorm. Dordrecht won slechts één van zijn laatste vijf wedstrijden, terwijl Jong Ajax twee keer won. Het duel begint om 20.00 uur en is te zien op ESPN 2.

Jong PSV - Helmond Sport

Naast Jong Ajax komt ook Jong PSV in actie. Ook zij zullen thuis spelen en Helmond Sport komt op bezoek. Met achttien doelpunten in de laatste vijf wedstrijden wordt er in het onderlinge duel genoeg gescoord. Helmond Sport kan bij een overwinning weer gedeeld koploper worden, maar Jong PSV verloor geen van zijn laatste vier wedstrijden. Op ESPN 1 zal de volledige weds uitgezonden worden. Deze begint om 20.00 uur.