Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: PSV op bezoek in Parijs, herhaling van vorige Champions League-finale

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Paris Saint-Germain - PSV

PSV vervolgt dinsdagavond haar Champions League-campagne. De regerend landskampioen speelt in de derde speelronde uit tegen het grote Paris Saint-Germain, dat sinds het vertrek van enkele sterspelers, waaronder Kylian Mbappé, een flinke make-over heeft gekregen. Na een kansloze 3-1 nederlaag tegen Juventus en een onfortuinlijk 1-1 gelijkspel tegen Sporting CP, is de ploeg van Peter Bosz gebrand om de eerste overwinning van het Europese seizoen te behalen.

Paris Saint-Germain - PSV begint om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport. Wanneer je geen Ziggo-abonnee bent, kun je de wedstrijd ook gratis en live streamen. Daarvoor kun je via deze link eenmalig een account aanmaken.

Real Madrid - Borussia Dortmund

Met Real Madrid - Borussia Dortmund staat er een herhaling van de Champions League-finale van vorig jaar op het programma. De Koninklijke won die met 0-2 en dus leven er bij de Duitsers ongetwijfeld nog wraakgevoelens. Die kunnen ze uiten in het Santiago Bernabéu, waar de fans ook wat meer verwachten van hun eigen ploeg. Real verloor in de vorige speelronde namelijk met 1-0 van Lille OSC en is ook gebrand om eerherstel te behalen. Komende zaterdag wacht bovendien de Clásico tegen FC Barcelona!

Real Madrid - Borussia Dortmund begint tevens om 21.00 uur, maar wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De wedstrijd is ook in gedeeltes te zien op het switchkanaal op Ziggo Sport 4.