Krabbendam verwacht langer verblijf van Slot bij Feyenoord

Clubwatcher voorspelt langer verblijf Slot: "Hij krijgt alles wat hij wil"

8 mei 2023 om 14:57
Laatste update: 8 mei 2023 om 17:00

De doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International verwacht dat zowel Santiago Gimenez als Arne Slot volgend jaar nog actief zullen zijn in de Maasstad. Volgens de journalist heeft dat er onder meer mee te maken dat de wensen van Slot door Feyenoord worden ingewilligd.

In een video-item van het weekblad wordt hem de stelling voorgelegd: 'Gimenez en Slot blijven deze zomer trouw aan Feyenoord'. "Ik heb geen glazen bol, maar ik denk wel dat ze op dit moment bij Feyenoord zullen blijven", steekt Krabbendam van wal. "Alles kan veranderen in de markt. Als er een gekke club uit Engeland met dertig, veertig, vijftig miljoen komt, dan ben je gewoon je speler kwijt."

Gevoelsmatig denkt de clubwatcher te kunnen zeggen dat Slot Blijft. "Want hij krijgt alles wat hij wil. Van den Belt en Zerrouki wilde hij graag, zijn assistent heeft verlengd. Hij ligt zelf tot 2025 vast. Er is geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat hij weg zou gaan. Alleen, toen Leeds kwam in de winter stond hij er wel voor open. Als er nog zo'n club komt uit Engeland met veel mogelijkheden, sluit ik het niet uit dat hij het niet wil proberen.

Krabbendam trapt tot slot op de rem. "Ik kan nu wel zeggen dat hij blijft, maar het kan morgen anders zijn." Hij krijgt bijval van collega Simon Zwartkruis. "Deze stelling kun je wekelijks maken, ben ik bang."