Volgens Chris Woerts blijven Slot en Te Kloese bij Feyenoord

Woerts spreekt duidelijke taal: 'Slot ook volgend seizoen trainer van Feyenoord'

8 mei 2023 om 22:41

Arne Slot gaat nergens heen bij Feyenoord. Dat stelt Chris Woerts in de uitzending van Vandaag Inside. Volgens de sportmarketeer gaat de oefenmeester de Champions League in met de Rotterdammers.

Aan het begin van de uitzending kondigt Woerts aan groot nieuws te hebben voor de Feyenoord-fans. Het blijkt nieuws te zijn waar de aanhang blij mee zal zijn. "Aan Te Kloese werd getrokken vanuit Mexico, maar hij blijft", begint de sportmarketeer, die vervolgens overgaat op Slot. "Slot is ook volgend seizoen trainer van Feyenoord. Al zijn wensen worden ingewilligd. Hij heeft al twee nieuwe spelers gehaald (Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki, red.) en ze zijn volop bezig met de opbouw voor volgend seizoen."

Volgens Woerts vertrekt er slechts één belangrijke pion uit Rotterdam. "Slot denkt ook: ik kan wel naar Engeland gaan, maar daar zijn dertien managers ontslagen dit jaar. Hij gaat zeker met Feyenoord de Champions League in. Kökcü gaat verkocht worden, maar de rest van de selectie blijft intact. Slot kiest voor nog één jaar bij Feyenoord."

Het contract van Slot loopt tot de zomer van 2025. Volgens meerdere Nederlandse media gaan de Rotterdammers hem een riante salarisverhoging bieden.