Te Kloese wil Slot nieuw contract aanbieden: 'Na dit succes gaan wij weer zitten'

Te Kloese wil Slot langer houden
15 mei 2023 om 12:50

Dennis te Kloese hoopt Feyenoord-trainer Arne Slot langer te behouden met een verbeterd contract. De algemeen directeur van de landskampioen wil er alles aan doen om Slot nog een seizoen in de Eredivisie te houden.

Te Kloese spreekt met de media-afdeling van Feyenoord over Slot en de landstitel. "We hebben echt een heel goede trainer. En daar wordt dan naar gekeken. Nederland is een land waar spelers en trainers worden opgeleid en successen bereiken. Daarna beproeven ze hun geluk in het buitenland."

De bestuurder begrijpt de interesse in Slot en wil de oefenmeester een verbeterd contract aanbieden door het grote succes. "Wij hopen een goed verhaal te hebben om Arne langer te verbinden. In de winterstop was er formele interesse in hem. We zijn blij dat we hem konden behouden. Met het vernieuwde contract hebben we daar goed over gesproken. Na dit succes zullen we wel weer gaan zitten ja."

Slot staat onder meer in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Onlangs werd bekend dat concurrent Julian Nagelsmann niet meer op de radar staat in Noord-Londen.