Dumfries niet bang voor City

Dumfries niet bang voor City: 'Niemand wil graag tegen Inter spelen'

10 juni 2023 om 20:40

Denzel Dumfries wordt de laatste weken in verband gebracht met een vertrek naar de Premier League, maar heeft geen haast om bij Internazionale te vertrekken. De Nederlander heeft het naar zijn zin in Milaan.

Dumfries speelt zondag de finale van de Champions League tegen Manchester City en is niet bang voor de ploeg van Pep Guardiola. "Ik denk dat niemand graag tegen Inter speelt, dat is wel een kracht van ons", stelt de speler tegenover RTL. "We zijn lastig te bespelen. Natuurlijk heeft City individueel geweldige kwaliteiten, maar wij hebben een bepaald systeem. Een vechtlust en een honger. Dat is een kracht van ons die wij het hele seizoen al hebben laten zien in de Champions League", stelt de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan.

Over een mogelijke overstap wil Dumfries nog niets kwijt. "Ik denk dat je in Italië ook ziet hoe prachtig het hier is. Ik ben hier op mijn plek, het is een eer om hier te spelen. Na de finale komt de Nations League, dan op vakantie en dan gaan we zien wat er gaat gebeuren", besluit Dumfries.