Ousmane Dembélé, Barcelona

Dembélé hoopt op contractverlenging bij Barcelona: 'We zullen het gaan zien'

17 juni 2023 om 15:44
Laatste update: 17 juni 2023 om 16:09

Ousmane Dembélé lijkt zijn contract bij FC Barcelona te gaan verlengen. Tegenover Marca geeft de Fransman aan dat zijn zaakwaarnemer in gesprek is met de Catalaanse club.

Dembélé kampte ook afgelopen seizoen weer met de nodige blessures, maar lijkt niet bezig te zijn met een vertrek uit Barcelona. De Fransman kwam dit seizoen minder in actie dan hij had gehoopt, maar lijkt de komende jaren zijn verloren tijd goed te gaan maken. "Dit Barça is een combinatie van ervaren spelers en talenten. Er hangt een heel goede sfeer in de kleedkamer, het voelt als een familie. Ik voel me erg goed bij mijn ploeggenoten en in de stad. Ik ben hier gelukkig", begint de Fransman tegenover MARCA. "Barcelona wil dat ik verleng tot 2027 en mijn zaakwaarnemer zal met ze praten. Ik ben gelukkig in het team, ook thuis, in Barcelona. We zullen zien wat er met de toekomst gebeurt."

Als het gaat over de concurrentie met zijn teamgenoten laat de Fransman ook de naam van Frenkie de Jong vallen. "Concurrentie is altijd goed voor het team. De concurrentie tussen iedereen is goed: Lewandowski, Raphinha, Ansu, Ferran. en ook op het middenveld met Frenkie en Busi en de rest. Hierdoor evolueert en groeit het team."