'Feyenoord probeert Pepi uit handen van PSV te houden en informeert nogmaals'

Feyenoord hoopt Ricardo Pepi van FC Augsburg uit handen van PSV te houden
22 juni 2023 om 08:27

Feyenoord heeft de strijd om de komst van Ricardo Pepi nog altijd niet opgegeven. Volgens 1908.nl proberen de Rotterdammers de Amerikaanse spits uit de handen van PSV te houden. Ze hebben zich daarom afgelopen week opnieuw gemeld bij zijn club FC Augsburg.

PSV lijkt op poleposition te staan om Pepi, die vorig seizoen op huurbasis speelde voor FC Groningen, vast te leggen, maar de Eindhovenaren hebben nog altijd geen definitief akkoord bereikt. Reden voor Feyenoord om nog een poging te wagen, zo meldt het doorgaans betrouwbare medium. Naar verluidt zou de Bundesliga-club een bedrag van ongeveer acht miljoen euro willen zien, met daarbovenop een flink doorverkooppercentage.

Wat de nieuwe Rotterdamse interesse betekent voor de toekomst van Pepi, is nog ongewis. Duidelijk is in ieder geval dat Feyenoord weer terug in de race is. In 29 Eredivisiewedstrijden scoorde de aanvaller vorig seizoen twaalf keer. Bovendien gaf hij drie assists. Het bleek uiteindelijk niet genoeg om Groningen te behoeden voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.