'Real Madrid en Mbappé akkoord: in 2024 vrije overstap naar Bernabéu'

'Real Madrid en sterspeler Mbappé akkoord: transfervrije overstap in 2024'

27 juni 2023 om 17:07

Real Madrid en Kylian Mbappé hebben een principeakkoord gesloten voor een overstap van de 24-jarige aanvaller in de zomer van 2024, zo meldt Foot Mercato. Op dat moment loopt zijn contract bij Paris Saint-Germain af en kan hij transfervrij vertrekken.

Volgens het Franse medium zou Real Madrid Mbappé overtuigd hebben met een bizarre loyaliteitsbonus van negentig miljoen euro. De toekomst van de Franse ster is al geruime tijd onderwerp van gesprek. Eerder gaf hij aan niet van plan te zijn het contract tot medio 2024 te verlengen. Dit heeft geleid tot frustraties bij PSG, dat hun sterspeler liever deze zomer verkoopt om te voorkomen dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt.

Ondanks de geruchten heeft Mbappé duidelijk gemaakt dat hij geen plannen heeft om binnen de komende twee maanden te verhuizen. De aanvaller reageerde fel op de speculaties en noemde deze berichten 'LEUGENS' in een reactie op Twitter.

Sinds zijn overstap van AS Monaco naar PSG in de zomer van 2018 voor een bedrag van 180 miljoen euro, is Mbappé niet meer weg te denken uit de Parijse voorhoede. Tot dusver speelde hij maar liefst 260 officiële wedstrijden gespeeld waarin hij 212 keer scoorde.