Mislintat kan aan de bak bij Ajax: 'Davinson Sánchez zou helemaal niet gek zijn'

Mislintat moet op zoek naar vervanger voor Timber
30 juni 2023 om 21:02

Jurriën Timber lijkt deze zomer een overstap te maken naar Arsenal. Bij een vertrek van de sterkhouder is Ajax genoodzaakt om een goede vervanger in huis te halen en dus is het speculeren begonnen.

Technisch directeur Sven Mislintat kan bij een verkoop van Timber met een gevulde portemonnee op zoek naar een vervanger. "Mislinat moet echt nog flink aan de bak", stelt Dennie van Laar, hoofdredacteur van VoetbalPrimeur, in #DoneDeal de podcast. "Er moet nu een centrumverdediger bij. Zeno Debast lijkt me een hele mooie."

"De droomtranser zou Josip Šutalo van Dinamo Zagreb zijn", vult redacteur Teun Buis aan. "Hij is een vaste waarde in het Kroatische elftal en is echt een topper. Hij wordt gelinkt aan topclubs, dus je zal er dik twintig miljoen euro voor moeten betalen, maar met hem haal je geen mindere verdediger dan Timber binnen."

Tot slot worden ook twee bekendere spelers genoemd als mogelijke opvolger. "Mees Hilgers heeft heel veel weg van een type Timber. Verdedigend is hij nog weleens kwetsbaar. Hato zou zomaar je vaste linker centrumverdediger kunnen worden, dan zou ik iemand er naast zetten die verdedigend zijn mannetje kan staan. Davinson Sánchez zou met Hato ook helemaal niet gek zijn", klinkt het.