ED: PSV doet Simons 'spetterend aanbod' en heeft duidelijkheidsdatum voor ogen

PSV heeft Xavi Simons een spetterend aanbod gedaan maar ook een ultimatum gesteld
5 juli 2023 om 07:29
Laatste update: 5 juli 2023 om 08:20

PSV heeft Xavi Simons een ultimatum gesteld, meldt het Eindhovens Dagbald. De Eindhovenaren hebben de spelmaker een 'spetterend aanbod' gedaan en willen graag snel weten waar ze aan toe zijn.

Volgens het medium wil PSV halverwege juli weten of Simons ook volgend seizoen nog aan boord is in Eindhoven. De nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen heeft het talent 'naar PSV begrippen een spetterend aanbod gedaan', klinkt het. Eerder werd al bekend dat Simons de beste betaalde speler ooit van PSV kan worden.

Dat PSV zo snel spijkers met koppen wil slaan, heeft een reden. De Brabanders manoeuvreerden zich afgelopen jaar met Cody Gakpo, die één zomer geleden bijna op de slotdag van de transfermarkt vertrok, al in een lastige situatie en willen een dergelijk scenario met Simons voorkomen.

Hoe Simons in de wedstrijd zit is niet bekend, maar wel deed Peter Bosz een boekje open. De hoofdtrainer, die dinsdag gepresenteerd werd, gaf aan dat hij en de voormalig speler van Paris Saint-Germain 'een goed gesprek' hebben gevoerd.