Waar wordt Johan Cruijff Schaal-finale uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de finale van de Johan Cruijff Schaal uitgezonden?

4 augustus 2023 om 18:35
Laatste update: 4 augustus 2023 om 18:35

Landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar PSV nemen het in het begin van het komende seizoen tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Waar wordt het duel tussen de twee grootmachten uitgezonden? VoetbalNieuws zocht het uit. 

Op vrijdag 4 augustus zullen Feyenoord en PSV elkaar ontmoeten in De Kuip. Sinds het seizoen 2017-2018 wordt de Johan Cruijff Schaal altijd gespeeld in het stadion van de landskampioen, en in dit geval is dat Feyenoord. Aanvankelijk stond de wedstrijd gepland voor 6 augustus, maar de KNVB heeft besloten om het duel te vervroegen, zodat PSV zich optimaal kan voorbereiden op de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League.

Waar wordt Feyenoord-PSV uitgezonden? 

Het duel tussen Feyenoord en PSV wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN. Vorig seizoen koos de betaalde zender er ook al voor om het op het open kanaal uit te zenden.  

De 27e editie zal deze vrijdag plaatsvinden, waarbij de twee teams om 20.00 uur zullen aftrappen. De Eredivisie zal een week later, tussen 11 en 13 augustus, van start gaan met de eerste speelronde van de competitie.