'PSV toont interesse in ex-Ajacied Sánchez: concurrentie ligt op de loer'

'PSV toont interesse in ex-Ajacied Sánchez: concurrentie ligt op de loer'

11 juli 2023 om 07:10
Laatste update: 11 juli 2023 om 07:22

PSV heeft zijn oog laten vallen op ex-Ajacied Davinson Sánchez, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren kunnen rekenen op veel concurrentie in de strijd om de handtekening van de Colombiaanse stopper.

Sánchez mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en hier willen diverse clubs gebruik van maken. PSV is een van de clubs die de ex-Ajacied graag zou willen inlijven. De Colombiaanse verdediger kent PSV-trainer Peter Bosz nog uit zijn Ajax-periode. Het tweetal werkte samen in het succesvolle seizoen dat de Amsterdammers de finale van de Europa League wisten te bereiken.

Maandagavond werd al bekend dat Galatasaray Sánchez ook graag wil aantrekken. Fabrizio Romano liet weten dat de Turken een bod van negen miljoen euro hebben neergelegd bij Tottenham Hotspur. Eerder werd al bekend dat Spartak Moskou in gesprek zou zijn met de Engelsen over de komst van de Colombiaan.

Sánchez kan de derde zomerversterking worden van PSV. Eerder werden Noa Lang en Ricardo Pepi al aangetrokken.' Voordat werk gemaakt kan worden van de komst van Sánchez, zou een speler als Ibrahim Sangaré eerst verkocht moeten worden', aldus VI.