Timber neemt afscheid van Amsterdam: 'Voor Ajax spelen is het mooiste wat er is'

Timber neemt afscheid van Amsterdam: 'Voor Ajax spelen is het mooiste wat er is'
14 juli 2023 om 16:25
Laatste update: 14 juli 2023 om 16:42

Ajax neemt afscheid van Jurriën Timber met een emotioneel filmpje. De 22-jarige verdediger spreekt drie jonge spelers van Ajax toe in een geslaagd stuk van de media-afdeling van de Amsterdammers. 

Op de clubsite van Ajax is te zien hoe Timber zijn kluis leegmaakt in Amsterdam, wanneer drie kinderen naar binnen lopen. De speler geeft aan dat hij zijn spullen aan het pakken is. "Spelen bij Ajax is het mooiste wat er is. Het is bijzonder, maar niet altijd makkelijk. Je moet geduld hebben, blijven dromen en blijven werken. Niks gaat vanzelf. De ontwikkeling gaat stap voor stap en nu komt mijn volgende stap. Luister, jullie spelen bij de mooiste club van Nederland met de mooiste opleiding. Hier leren ze jullie alles. Jullie moeten plezier hebben, hard werken en luisteren. Talent bracht je hier, geduld brengt je hopelijk daar."

Arsenal maakte vrijdagmiddag wereldkundig dat Timber de club komt versterken. The Gunners werden het afgelopen seizoen tweede in de Premier League en melden zich binnenkort voor de Champions League.