Harry Kane moet zijn contract verlengen of hij moet vertrekken bij Spurs

'Kane in hetzelfde schuitje als Mbappé: verlengen of vertrekken bij Tottenham'

24 juli 2023 om 10:19

Harry Kane zal zijn contract bij Tottenham Hotspur deze zomer moeten verlengen, of hij zal moeten vertrekken. Dat betekent dat er nieuwe kansen liggen voor Bayern München.

Dat meldt The Telegraph maandagochtend. Kane is in het bezit van een contract tot de zomer van 2024 en dat betekent dat hij over een jaar transfervrij uit zijn verbintenis loopt. Dat wil Spurs voorkomen en dus kan de aanvaller zijn contract verlengen maar hij lijkt zijn pijlen op een nieuwe stap te hebben gericht, ondanks het geboden salaris van 450 duizend euro per week.

De kans is groot dat de toekomst van de 29-jarige Kane in Duitsland ligt. Bayern München is al enkele weken in de weer met komst van de topspits en zag al twee biedingen door Tottenham van tafel worden geveegd. Naar verluidt is er nu een derde bod van Der Rekordmeister op komst.

De situatie van Kane doet denken aan die van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De Franse aanvaller staat voor eenzelfde dilemma als de Engelsman. In Parijs gaan ze nu echter een stapje verder: Mbappé traint momenteel met de reserves.