'Mbappé wil enkel naar Madrid, Real bereid om lang te wachten voor lagere prijs'

Mbappé heeft zijn zinnen gezet op Real Madrid, maar Perez wil niet te veel betalen
25 juli 2023 om 09:27
Laatste update: 25 juli 2023 om 11:55

Kylian Mbappé lijkt enkel bezig te zijn met een overstap naar Real Madrid en prefereert een jaar op de bank bij Paris Saint-Germain boven een overstap naar Saudi-Arabië, meldt L'Equipe. De Parijzenaren en Madrilenen lijken achter de schermen met elkaar te praten.

De naam van Mbappé domineert de Europese kranten dinsdagochtend. La Gazzetta dello Sport pakt op de voorpagina uit met het bod van 300 miljoen euro van Al Hilal. Sky Sports meldt dat dat bod geaccepteerd is en in Spanje siert 'Mister Billion', ook de voorpagina's. De speler zou zelf enkel trek hebben in een overgang naar Real Madrid en niets anders. L'Equipe stelt dat de aanvaller zelfs liever een jaar lang op de bank zit in Parijs en dan gratis kan overstappen naar Madrid, dan dat hij een seizoen naar Arabië gaat.

De Franse krant meldt ook dat Real en PSG achter de schermen met elkaar in gesprek zijn. Volgens het medium heeft Florentino Pérez een potje van 400 miljoen euro vrijgemaakt, maar wil hij zeker niet alles uitgeven voor de Fransman. Los Blancos weten dat ze in een sterke positie zitten aangezien Mbappé graag naar Madrid verhuist. Daardoor lijkt Real lang te willen wachten op een akkoord om zo in de laatste weken toe te slaan. PSG heeft al aangegeven dat Mbappé moet vertrekken en hoe langer de transferperiode duurt, hoe lager zijn prijs gaat zijn, is de verwachting in Madrid.