'Mbappé heeft geen trek in lucratieve stap naar Saudi's: dan liever op de bank'

'Mbappé heeft geen trek in lucratieve stap naar Saudi's: dan liever op de bank'

26 juli 2023 om 09:54
Laatste update: 26 juli 2023 om 10:45

Kylian Mbappé heeft ondanks de vele geboden miljoenen geen interesse in een overstap naar Al Hilal, melden Spaanse media. De Franse superster lijkt zijn contract uit te willen dienen bij Paris Saint-Germain.

PSG staat zelf welwillend tegenover een deal met Al Hilal, dat 300 miljoen euro wil betalen voor Mbappé. De spits zelf wil echter niet naar het Midden-Oosten verkassen. "Ook als hij op de bank gezet wordt, zal hij blijven. Zolang PSG wint, zal alles in orde zijn. Maar hoe houd je zo'n speler op de tribune als het niet goed gaat?", aldus een bron die dicht bij de aanvaller staat in Relevo.  

Mbappé ligt met de clubleiding overhoop, maar hij wil koste wat het kost zijn laatste contractjaar uitdienen in het Parc des Princes. De extreem lucratieve stap naar Al Hilal ziet de aanvaller in ieder geval niet zitten. Vanuit Engeland mikt Manchester United nu op Mabppé, klinkt het. Hoe de speler daar precies in staat is onbekend.

Eerder werd gemeld dat Mbappé zijn zinnen gezet heeft op een overgang naar Real Madrid. Naar verluidt zou de Franse superster al een voorakkoord hebben met de club uit Spanje om in de zomer van 2024 transfervrij de overgang te maken.