Fiorentina gaat een verhoogd bod op Sutalo uitbrengen

'Ajax moet snel handelen om verdediger aan te trekken: Fiorentina verhoogt bod'

27 juli 2023 om 16:26
Laatste update: 27 juli 2023 om 20:57

Ajax gaat nog een zware kluif hebben aan het binnenhalen van Josip Sutalo. Fiorentina bereidt een nieuw en verbeterd bod voor op de centrale verdediger die ook in de verregaande belangstelling staat van de Amsterdammers. 

Ajax hoopt al enige tijd toe te slaan op de transfermarkt. De Amsterdammers zijn al enige tijd op zoek naar een centrale verdediger en nu Calvin Bassey op het punt staat om definitief naar Fulham te vertrekken is er haast voor de Amsterdammers. Sutalo is de gedroomde aanwinst van Ajax, maar Fiorentina trekt net zo hard aan de Kroaat als Ajax. Afgelopen week zagen de Italianen nog een bod van twaalf miljoen euro naar de prullenbak verwezen worden, maar nu willen ze een sterk verbeterd bod naar Zagreb sturen om Sutalo vast te leggen, meldt Gianluca Di Marzio.

De Italiaanse journalist stelt echter ook dat niet alleen Ajax en Fiorentina achter de verdediger aan zitten. Ook ploegen uit de Premier League zouden de Kroatisch international graag overnemen van Dinamo Zagreb. Ajax zag woensdag een bod van achttien miljoen euro afgewezen worden door de Kroaten.