Bayern hoopt snel op ene transfer van Kane, maar PSG ligt op de loer

'Transfer van Kane dichterbij, maar er zijn kapers op de kust voor Bayern'

27 juli 2023 om 18:13
Laatste update: 27 juli 2023 om 18:38

Een overgang van Harry Kane naar Bayern München komt steeds dichter bij. Zowel Engelse als Franse media melden dat de Duitsers bereidt zijn om een megabod uit te brengen, maar ook Paris Saint-Germain ligt op de loer.

Kane lijkt zelf zijn zinnen te hebben gezet op een overgang. De Engelse aanvalsleider hoopt zelf naar München te verhuizen, maar tot op heden ligt Tottenham Hotspur dwars. De Premier League-club zet in op een bedrag van omgerekend 118 miljoen euro terwijl e in München hoopte dat zeventig tot tachtig miljoen euro genoeg zou zijn. Nu dat niet het geval is, melden The Telegraph en L'Equipe dat Bayern maar liefst honderd miljoen euro voor de spits wil betalen en dat dat ook al gemeld is aan the Spurs.

Zelf is Kane al rond met Bayern. De Engelsman heeft een overeenkomst bereikt over een contract van vier jaar en een jaarsalaris van twintig miljoen euro. Mocht een transfer naar de Bundesliga niet rond komen, dan hoopt PSG echter nog toe te slaan. Voor de Parijzenaren is er alles aan gelegen om deze zomer een nieuwe ster binnen te halen. De Fransen hopen Kane ook te verleiden met een nog rianter salaris, maar zelf wil de aanvaller het liefst naar München.