Hoe laat spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Vietnam en waar is het duel te zien?

Hoe laat spelen de Oranjedames tegen Vietnam en waar is de wedstrijd te zien?
1 augustus 2023 om 07:26
Laatste update: 1 augustus 2023 om 07:26

De Oranje Leeuwinnen spelen dinsdag hun derde en laatste poulewedstrijd op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. De selectie van bondscoach Andries Jonker neemt het dan op tegen Vietnam en kan zich voor de derde keer in de geschiedenis gaan kwalificeren voor de knock-outfase. Hoe laat begint het duel en waar is het live te volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De Nederlandse dames speelden tot dusver tegen Portugal en de Verenigde Staten en staan momenteel tweede in poule E met vier punten. Bij een zege gaan ze door naar de achtste finales, maar ook een gelijkspel of zelfs een nederlaag kan voldoende zijn. Tegenstander Vietnam heeft er namelijk nul, Portugal drie en Amerika ook vier, maar een beter doelsaldo (+3 tegenover +1).

Hoe laat spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Vietnam?

Vietnam - Nederland begint dinsdag 1 augustus bij ons om 09.00 uur in de ochtend en is dus, in tegenstelling tot het duel met de Amerikanen, om een redelijke tijd te volgen voor het thuispubliek. De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO1 en gespeeld in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, waar het op dat moment zeven uur ’s avonds is.