'Bayern legt laatste bod voor Kane neer en wil voor vrijdagnacht akkoord bereiken'

Bayern München heeft een laatste bod bij Tottenham ingediend voor Harry Kane
4 augustus 2023 om 15:43

Bayern München heeft naar verluidt een bod van iets meer dan 100 miljoen euro uitgebracht op Harry Kane. De Duitse landskampioen hoopt daarmee dat Spurs-voorzitter Daniel Levy eindelijk gaat buigen. Eerdere bedragen werden door de Londenaren namelijk regelrecht van tafel geveegd.

Der Rekordmeister zou een ultimatum hebben gesteld voor de transfer van de Engelse topschutter. Bayern wil voor vrijdag middernacht een akkoord bereiken. Mocht dat niet het geval zijn, dan schakelt het door naar alternatieven. Dat meldt onder meer Sky Sports Deutschland.

Bayern lijkt met het enorme bod echter te voldoen aan de wensen van Tottenham, dat nog een verbintenis voor één jaar heeft met Kane. Mocht hij deze zomer geen transfer maken, dan ziet het ernaar uit dat hij komend seizoen transfervrij gaat vertrekken. Dat scenario is voor de Spurs financieel gezien uiteraard een dolksteek. Een persoonlijk akkoord met de 30-jarige spits ligt al een tijdje.

Kane speelde sinds 2011 maar liefst 435 officiële wedstrijden voor Tottenham. Daarin scoorde hij 280 keer, wat hem topscorer aller tijden van The Lilywhites maakt.