'Transfersoap krijgt volgende wending: Kane wil bij Spurs blijven ondanks akkoord'

'Transfersoap krijgt volgende wending: Kane lijkt bij Spurs te willen blijven'

10 augustus 2023 om 16:24
Laatste update: 10 augustus 2023 om 17:08

Het is nog altijd onduidelijk of Harry Kane de overstap naar Bayern München gaat maken. Volgens informatie van Sky Sports lijkt het erop dat de spits in Londen blijft, ondanks het akkoord dat Tottenham Hotspur met Bayern heeft bereikt. 

Het werd donderdag bekend dat Bayern ruim honderd miljoen euro overheeft voor Kane en dat Tottenham Hotspur akkoord is gegaan. Kane lijkt echter de stekker uit de transfer te willen trekken. "Volgens onze informatie wachten we op het besluit van Kane. De laatste informatie vertelt ons dat Kane waarschijnlijk dit seizoen bij Tottenham blijft", meldt het medium. 

De situatie is 'in ontwikkeling', aldus Sky, maar Kane lijkt zijn laatste contractjaar te willen afmaken in Londen. De speler bevindt zich in eenzelfde situatie als Kylian Mbappé: de superspits wil niet bijtekenen en volgend seizoen transfervrij vertrekken. Het is mogelijk dat Kane ook komend seizoen transfervrij de clubs voor het uitkiezen wil hebben. Onder meer Manchester United zou volgend seizoen Kane willen inlijven.