Aderlating voor PSV: Eindhovenaren missen basisspeler door blessure tegen Rangers

PSV mist Van Aanholt tegen Rangers FC
21 augustus 2023 om 09:56
Laatste update: 21 augustus 2023 om 11:44

Een domper voor PSV. Patrick van Aanholt gaat niet mee naar Glasgow voor de wedstrijd tegen Rangers FC. De back is dusdanig geblesseerd dat hij in Eindhoven achter blijft.

PSV vertrekt maandagochtend naar Glasgow voor de eerste ontmoeting met de Rangers. De Eindhovenaren hopen een sterk resultaat neer te zetten in de eerste wedstrijd van de Champions League play-offs, maar moeten dat doen zonder Van Aanholt. De linksachter van PSV moest de wedstrijd tegen Vitesse vroegtijdig staken door een blessure. In de 57e minuut werd Van Aanholt vervangen door Shurandy Sambo en de blessure is van dusdanige aard dat de verdediger niet meegaat naar Glasgow, meldt het Eindhovens Dagblad.

Ook mogelijke vervanger Phillipp Mwene is niet van de partij. Voor Peter Bosz zal het dus even schakelen zijn, maar een oplossing is mogelijk sneller gevondne dan gedacht. Door de bliksemtransfer van Sergino Dest heeft PSV er in de verdediging een extra optie bij. Ook een basisplaats voor Sambo is geen onlogische optie.