'Goed nieuws voor PSV: Eindhovenaren hopen te beschikken over fitte verdediging'

PSV hoopt tegen de Rangers op Ramalho en Boscgali
26 augustus 2023 om 09:30
Laatste update: 26 augustus 2023 om 09:54

PSV heeft goede hoop op het meespelen van André Ramalho en Olivier Boscagli tegen Rangers FC komende woensdag. Vooral over de Braziliaan zijn de zorgen klein.

Ramalho viel in de slotfase uit bij PSV. De Braziliaanse verdediger ging met nog slechts enkele minuten op de klok naar de kant, maar lijkt enkel last te hebben gehad van kramp. De verdediger heeft volgens het Eindhovens Dagblad geen week nodig om daar van te herstellen en deed vrijdag ook gewoon mee met de groepstraining. Boscagli wordt een iets lastiger verhaal, maar PSV hoopt op het beste. Vrijdag is al gekeken hoe erg de schade is, maar onduidelijk is nog voor de buitenwereld of de Fransman komende week mee kan doen.

Voor het management van PSV zijn het slapeloze dagen. De club is nog altijd op zoek naar defensieve versterkingen en hoopt, zoals ieder jaar, nog op buitenkansjes. Dat er achterin zo weinig speling is, zal een doorn in het oog zijn van iedere supporter. Vooralsnog gaf de club al miljoenen uit aan onder andere bankzitters Jerdy Schouten en Ricardo Pepi, maar een nieuwe centrale verdediger is nog altijd niet gevonden.