Het meespelen van Olivier Boscagli en André Ramalho bij PSV is nog altijd onzeker

Update: 'PSV krijgt positief nieuws: Boscagli haalt opgelucht adem na mri-scan'

28 augustus 2023 om 16:49
Laatste update: 28 augustus 2023 om 16:46

Er is nog altijd geen 100% zekerheid over het meespelen van Olivier Boscagli tegen Rangers FC. Dinsdag wordt er uitsluitsel gegeven over de verdediger van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad.

Boscagli viel afgelopen dinsdag aan het eind van de wedstrijd met een blessure uit tegen Rangers. In eerste instantie dacht men in Eindhoven aan een krampgeval, maar al snel bleek dat er toch wat meer aan de hand was met de Monegask.

Volgens het ED heeft Boscagli alweer meegetraind met de selectie van PSV, maar is er nog altijd geen uitspraak gedaan over het wel dan niet meespelen tegen Rangers. De definitieve beslissing wordt dinsdag door Peter Bosz medegedeeld op de persconferentie.

Naast Boscagli viel ook André Ramalho uit tegen Rangers. Ook van de Braziliaan wordt verwacht dat hij 'gewoon' inzetbaar is. Het duel tussen PSV en Rangers wordt woensdag om 21.00 gespeeld in het Philips Stadion.

Update: Olivier Boscagli kan woensdagavond in actie komen tegen Rangers FC, meldt het Eindhovens Dagblad. De Mongekas heeft een positieve uitslag uit zijn door vrijdag afgenomen mri-scan gekregen en daaruit is gebleken dat er geen grote schade is gevonden.