Sancho reageert fel op 'onwaarheden' van Ten Hag: 'Geloof niet alles wat je leest'

Sancho reageert fel op 'onwaarheden' van Ten Hag: 'Geloof niet alles wat je leest'
3 september 2023 om 21:55
Laatste update: 3 september 2023 om 21:56

Jadon Sancho heeft zondagavond uitgehaald naar Manchester United-coach Erik ten Hag. De aanvaller zou door gebrek aan trainingsarbeid niet zijn opgenomen in de selectie voor het duel met Arsenal, maar daar klopt volgens hem helemaal niets van. Hij reageert zondagavond op sociale media.

United leek een punt te behalen tegen The Gunners, maar ging in de blessuretijd pijnlijk ten onder (3-1). Toen Ten Hag werd gevraagd naar het ontbreken van Sancho, zei hij dat hij op training meer verwacht van de flankenflitser. "Door zijn prestaties op de training hebben we hem niet bij de selectie gehaald. Bij Manchester United moet je elke dag het benodigde niveau halen", zo vertelde de Nederlander.

Sancho reageert er vrijwel direct op. 'Alsjeblieft, geloof niet alles wat je leest', zo schrijft hij. 'Ik sta mensen niet toe om dingen te zeggen die volledig onwaar zijn. Ik heb mezelf erg goed laten zien op de training deze week. Ik geloof dat er andere zaken meespelen in deze kwestie, waar ik verder niet op in ga. Ik ben nu al lange tijd de zondebonk en dat is niet eerlijk. Alles wat ik wil is voetballen met een lach op mijn gezicht en mijn bijdrage leveren aan het team. Ik heb respect voor alle beslissingen die de coaches nemen, ik speel met fantastische spelers en ik ben daar dankbaar voor. Elke week is een uitdaging. Ik zal doorgaan met vechten voor deze club, no matter what!'

Sancho werd al eens eerder door Ten Hag uit de selectie van United gezet. Of deze controverses gevolgen gaan hebben, is niet duidelijk.