Goed en slechts nieuws voor Feyenoord na blessure Ivanušec

'Goed en slecht nieuws voor Feyenoord: geen botbreuk voor Ivanušec, ook geen Ajax'

20 september 2023 om 17:43

Luka Ivanušec viel dinsdagavond in het Champions League-duel met Celtic uit. Op beelden van 1908 valt te zien dat de aanvaller op krukken loopt en geen botbreuk heeft opgelopen in zijn enkel.

Ivanušec kende tot op heden een sterk begin in Rotterdam. De aanvaller heeft zich moeiteloos aangepast aan het spel van Arne Slot en was een zekerheid op het spelformulier tegen Celtic. De aanvaller moest echter met een brancard van het veld waardoor het ook bijna een zekerheid is dat de Kroaat tegen Ajax komend weekend niet in actie gaat komen. De aanvaller kwam verkeerd neer en de angst op een zware blessure was aanwezig. Op een foto is te zien dat de aanvaller op krukken loopt en het medium weet te melden dat er geen botbreuk is geconstateerd bij Ivanušec.

Toch is het voor Feyenoord een hard gelag. Eerder viel Ayase Ueda ook al weg voor de ploeg van Slot. De Japanner raakte bij de afgelopen interlandperiode geblesseerd en staat enige tijd langs de kant. Nu ook Ivanušec weg valt zal het voor Slot puzzelen worden wie er zondag in Amsterdam aan de aftrap staat.