Neymar slaat terug naar de media die fake news publiceren

Neymar niet gediend van 'fake news': 'Stop met het publiceren van deze onzin'

26 september 2023 om 10:54

Neymar is niet gediend van de nieuwsberichten waarin wordt gesteld dar de Braziliaan bij Al Hilal aanstuurt op het vertrek van trainer Jorge Jesus. Op Sociale media laat de aanvaller van zich horen.

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Neymar in de clinch zou liggen met Jesus. De Braziliaan zou aansturen op het vertrek van de trainer en zou bij het bestuur van de club zelfs zijn ontslag hebben geëist. Volgens de speler zelf is hier niets van waar. 'Leugens. Jullie moeten stoppen met het geloven van deze onzin. Dit soort kranten, met miljoenen abonnees, mogen niet doorgaan met het publiceren van nepnieuws. Met alle respect, ik vraag om ermee te stoppen. Het is erg respectloos', schrijft Neymar die het bestempelt als fake news.

Neymar transfereerde in de zomer van Paris Saint-Germain naar Al Hilal. Mede door een korte blessure wacht de aanvaller nog altijd op zijn eerste doelpunt. Wel scoorde de Braziliaan in de tussentijd al voor het nationale elftal waardoor hij nu topscorer aller tijde is van Brazilië.