Waar en hoe laat wordt het duel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het duel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles uitgezonden?

29 september 2023 om 13:19
Laatste update: 29 september 2023 om 13:35

Feyenoord neemt het zaterdag 30 september om 16:30 uur in De Kuip op tegen Go Ahead Eagles. Waar kun je deze Eredivisiewedstrijd live volgen? VoetbalNieuws legt het je uit.

De Rotterdammers spelen een thuiswedstrijd tegen de club uit Deventer. Het duel in De Kuip begint om 16:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De voorbeschouwing op de wedstrijd start om 16:00 uur.

Feyenoord presteert na een stroeve start met twee gelijke spelen ijzersterk. De ploeg van Arne Slot won met 6-1 van Almere en sc Heerenveen en was met 1-5 te sterk voor Utrecht in de Galgenwaard. Afgelopen weekend stond het met 0-3 voor in de Arena voordat deze wedstrijd gestaakt werd. Het restant van dit duel wordt aankomende woensdag om 14.00 uur ingehaald.

Waar wordt Feyenoord - Go Ahead uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles is live te volgen via ESPN. De sportzender zendt alle duels in de Eredivisie live uit. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 16:00 uur. Om 16:30 uur klinkt het eerste fluitsignaal in Rotterdam. Supporters kunnen de wedstrijd ook volgen via ESPN Watch of de ESPN-app.