LaLiga-baas heeft er vertrouwen in: Mbappé komt volgend jaar naar Real Madrid

LaLiga-baas heeft er vertrouwen in: 'Mbappé komt volgend jaar naar Real Madrid'
26 september 2023 om 15:27
Laatste update: 26 september 2023 om 15:30

LaLiga-voorzitter Javier Tebas heeft er veel vertrouwen in dat Kylian Mbappé vanaf volgend seizoen actief zal zijn in de Spaanse competitie. De baas van LaLiga laat blijken in een interview met Movistar+ dat hij verwacht dat de Franse superster aankomende zomer de overstap maakt.

Mbappé staat al jarenlang in de belangstelling van de Koninklijke, maar tot nu toe bleef hij Paris Saint-Germain trouw. Vorig jaar zette hij zelfs zijn handtekening onder een nieuw lucratief contract in Parijs, tot teleurstelling van Real Madrid. Toch denkt Tebas dat een transfer nu snel dichterbij komt.

"Het is zeker een lotsbestemming voor hem. Ik denk voor 70 0f 80 procent dat hij volgend seizoen in LaLiga zal spelen", zegt Tebas in het interview over Mbappé. De LaLiga-president verwacht dus dat de Fransman in 2023/2024 zijn opwachting maakt voor Real Madrid.

De nummer twee van het afgelopen LaLiga-seizoen probeerde Mbappé al eerder naar Spanje te halen. In 2021 bood het 180 miljoen euro voor de aanvaller, maar PSG hield hem binnenboord. Mbappé tekende vorig jaar zelfs bij tot medio 2024.

Volgens geruchten is er echter al een akkoord tussen Mbappé en Real Madrid over een contract vanaf 2024/2025. De Fransman lijkt zijn aflopende verbintenis in Parijs niet te gaan verlengen en kiest dan vermoedelijk voor zijn droomclub uit Madrid.