Ten Hag laat Sancho nog altijd buiten selectie: ‘Sorry, er is niets veranderd’

Ten Hag laat Sancho nog altijd buiten selectie: ‘Sorry, er is niets veranderd’
7 oktober 2023 om 07:19
Laatste update: 7 oktober 2023 om 07:19

Erik ten Hag gaat nog altijd geen beroep doen op Jadon Sancho. Voor de wedstrijd van Manchester United tegen Brentford kreeg de oefenmeester de vraag of er iets veranderd was rond de situatie, wat niet het geval blijkt.

"Het spijt me, maar er is niets veranderd en hij is niet beschikbaar", antwoord Ten Hag tijdens de persconferentie weten op de vraag of er ook maar iets is veranderd rond de situatie met Sancho. "Dus hij maakt geen deel uit van de selectie. Dus daar heb ik geen commentaar op", sluit de oefenmeester af.

Of Ten Hag überhaupt nog gesproken met Sancho gesproken heeft, is hij duidelijk. "Zoals ik al zei, als hij beschikbaar was, dan zouden we ons melden." Begin september barstte de bom tussen Sancho en Ten Hag, toen laatstgenoemde aangaf de aanvaller niet op te nemen vanwege zijn trainingsarbeid. Iets waar Sancho zelf niets van wilde weten. Via social media bracht de aanvaller een statement richting Ten Hag naar buiten, waarna hij niet meer welkom is in de selectie van Manchester United.

In de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest van eind augustus kwam Sancho dit seizoen voor het laatst in actie.