Vermoedelijke opstelling PSV: Lang nog afwezig, Bosz voert twee wijzigingen door

Vermoedelijke opstelling PSV: Lang nog afwezig, Bosz voert twee wijzigingen door
21 oktober 2023 om 09:53
Laatste update: 21 oktober 2023 om 09:53

Peter Bosz voert zaterdag waarschijnlijk maar liefst drie wijzigingen door in de opstelling van PSV. De trainer van de Eindhovenaren moet vooral voorin improviseren, nu de geblesseerde Noa Lang nog altijd niet hersteld blijkt. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt tegen Fortuna Sittard.

Bosz maakte vrijdagmiddag bekend dat de blessure van Lang tegenvalt. De linksbuiten ligt langer uit de roulatie dan vooraf verwacht. In de laatste competitiewedstrijd, uit bij Sparta Rotterdam (0-4 winst), liep hij klachten aan zijn hamstring op.

Hij vormde toen samen met Johan Bakayoko het duo op de flanken. Hirving Lozano moest daardoor genoegen nemen met een plaats op de bank, maar het ziet ernaar uit dat de Mexicaan bij het ontbreken van Lang weer terugkeert in de basis. Het Algemeen Dagblad verwacht dat het middenveld intact blijft. Malik Tillman moest de interlandperiode met de Verenigde Staten nog aan zich voorbij laten gaan, maar is voldoende hersteld. Jerdy Schouten en Joey Veerman staan naast hem.

In de achterhoede ziet het ernaar uit dat Armel Bella-Kotchap zich weer mag gaan opmaken voor een basisplaats, naast Olivier Boscagli. Tegen Sparta kreeg de Fransman nog gezelschap van André Ramalho. Sergiño Dest op links en Jordan Teze op rechts zijn de backs. Walter Benítez staat uiteraard weer in het doel.

PSV – Fortuna Sittard begint zaterdagavond om 18.45 uur in het Philips Stadion. VoetbalNieuws doet via Langs de Lijn live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Bella-Kotchap, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.