Reiziger staat nog altijd achter afwezigheid van Gravenberch

Reiziger gaat in op Gravenberch-absentie: 'Willen ook een signaal afgegeven'

29 oktober 2023 om 11:55

Michael Reiziger is ingegaan op de afwezigheid van Ryan Gravenberch bij Jong Oranje. Volgens de bondscoach willen hij en de bond een signaal afgegeven en volgen de interlandperiodes dicht op elkaar.

Het verhaal is bekend. Gravenberch meldde zich af bij Jong oranje nadat hij pas enkele dagen eerder neerstreek in Liverpool. De KNVB kon de keuze van de middenvelder niet waarderen en sindsdien liet Reiziger Gravenberch links liggen. "Ryan heeft een groot potentieel, dat is duidelijk", vertelt Reiziger bij Goedemorgen Eredivisie. "Hij heeft afgezegd en wij hebben een signaal afgegeven dat dat niet hoort. We zijn met hem in gesprek en dat gaat wel goed komen. Maar de interlandperiodes volgen nu vlak achter elkaar."

Reiziger houdt de groep het lijst graag ongewijzigd nu de interlandperiodes elkaar snel opvolgen. "We zijn nu dichter bij de volgende periode en we willen de groep nu houden zoals die is. Je wil ook een signaal afgeven dat het niet normaal is om af te zeggen voor een vertegenwoordigend elftal. Natuurlijk zijn daar redenen voor en we denken ook met spelers mee."