Joling zorgt mogelijk voor probleem Ajax: "Het is al bijna helemaal uitverkocht"

Joling zorgt mogelijk voor probleem Ajax: "Het is al bijna helemaal uitverkocht"
6 november 2023 om 14:56

Ajax heeft mogelijk last van Gerard Joling en De Toppers tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen. Eind mei worden er namelijk play-offs gespeeld voor Europees voetbal, maar wordt er ook opgetreden in de Johan Cruijff Arena. 

De Toppers staan op 24 en 25 mei in de Arena voor concerten, terwijl de play-offs op 23 en 26 mei plaatsvinden. Het zorgt voor een overvolle agenda en Joling stelt dat de concerten niet zullen wijken. "Er zijn nog iets van een paar duizend kaarten te krijgen en dan is het gebeurd. Dus daar zijn we hartstikke trots op. Het loopt heel goed, dus we hoeven niet te gaan lopen leuren, zoals andere artiesten weleens doen. Dus we zijn enorm trots", meent Joling tegenover De Telegraaf.

Ajax is onder John van 't Schip langzaam weer aan het draaien en het is goed mogelijk dat de club in de top acht eindigt. Wat Joling betreft, maakt het echter geen verchil. "Het is absoluut waar dat Ajax mogelijk rond die periode speelt, maar dan heeft Ajax een probleem en de Arena ook. Wij absoluut niet. Wij gaan gewoon door, wat er ook gebeurt", aldus Joling.