Tadic steunt Overmars: 'Hoop dat hij groots terugkomt, want dat verdient hij echt'

6 maart 2022 om 10:50

Dusan Tadic betuigt nogmaals steun aan Marc Overmars. De aanvoerder van Ajax spreekt zijn dankbaarheid uit en hoopt op een comeback van de oud-directeur.

"Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn", zegt Tadic tegen de NOS. "Voor Ajax spelen is altijd een droom van me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn."

Overmars vertrok bij Ajax doordat hij grensoverschrijdende berichten stuurde naar vrouwelijke medewerkers van Ajax. Tadic veroordeelt hem hier niet om."Natuurlijk zit dat je niet lekker. Maar ik heb niets te zeggen, niets bijzonders. Ik weet niet wat er gebeurd is. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend."

De Serviër heeft zo nu en dan nog contact met Overmars en is hem erg dankbaar. "Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt. Hij heeft ongelooflijk veel gedaan voor de club en voor iedereen. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert.