'PSG haalt bezem door selectie en wil Wijnaldum al na één seizoen verkopen'

12 maart 2022 om 12:40

Paris Saint Germain wil Georginio Wijnaldum komende zomer van de hand doen, zo meldt L'Équipe. De Parijzenaren zijn niet tevreden over de Oranje-international, waardoor hij Frankrijk mogelijk al na één seizoen moet verlaten.

Na de teleurstellende uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid van afgelopen woensdag, wil de koploper van Ligue 1 flink de bezem door de selectie halen. Wijnaldum is volgens L'Équipe een van de spelers die zijn biezen kan pakken. Het Franse medium stelt dat zowel de club als de voormalig speler van Liverpool niet tevreden zijn over de huidige situatie, waardoor een vertrek voor beide partijen de beste optie is.

De Nederlander met Surinaamse roots kwam tot op heden tot 29 wedstrijden in alle competities voor PSG. Hij verschijnt sporadisch aan de aftrap van een duel van de Parijzenaren. In de winterstop werd Wijnaldum nog gelinkt aan zijn oude werkgever Newcastle United. Toen liet de Oranje-international weten dat hij hoe dan ook het seizoen af wilde maken in Parijs.