Achterban NAC Breda woedend: 'Klaar met dit gezeik, bij ons ginne sjeik'

25 maart 2022 om 08:53
Laatste update: 25 maart 2022 om 09:17

De supporters van NAC Breda zijn allesbehalve blij met de geruchten dat de club overgenomen wordt door de City Football Group. De supportersgroep Breda Loco's uitte donderdagavond zijn onvrede door verschillende protestdoeken rondom het stadion op te hangen.

Woensdag deelde de Parel van het Zuiden een bericht via de clubwebsite waarin te lezen was dat de onderhandelingen met de City Football Group uiterst serieus zijn. NAC heeft namelijk al een mondeling akkoord bereikt, maar wacht nog op goedkeuring van de RvC, Stichting NOAD, de KNVB en de gemeente Breda. De Breda Loco's zijn bang dat NAC zijn ziel verkoopt aan de clubeigenaren van Manchester City.

Eerder deze week deelde de supportersgroep al een statement via social media. 'We willen geen handelshuis worden voor een sjeik en zijn City Group. Dat gaat tegen alles in waar wij als NAC-supporters voor staan en zal afbreuk doen aan de identiteit van de club. Stichting NOAD is ons slot op de deur. Wij roepen de stichting op om te doen waar het voor opgericht is en onze club te beschermen. NAC is NAC. FUCK CITY!'