'Ten Hag kan meerjarig contract bij United tekenen, maar heeft geen haast'

6 april 2022 om 22:44
Laatste update: 6 april 2022 om 23:09

Erik ten Hag kan een meerjarig contract bij Manchester United tekenen, meldt het Algemeen Dagblad. De Ajax-trainer heeft zich van de vier kandidaten het beste geprofileerd, maar is naar verluidt niet van plan om snel zijn handtekening te gaan zetten in Engeland.

De clubleiding ziet in Ten Hag iemand met een visie en de benodigde capaciteiten, meldt het AD. Tijdens de gesprekken zou er zelfs al over eventuele versterkingen zijn gesproken. Het lijkt er dus op dat de overgang niet meer mis kan gaan, maar van een akkoord is nog geen sprake. De oefenmeester van Ajax heeft geen haast en wil zich volledig focussen op de laatste wedstrijden in de competitie met de Amsterdammers.

'Bovendien verzekeren Engelse bronnen dat Ten Hag garanties wil over waar hij aan gaat beginnen, voor hij zijn jawoord geeft aan de club die alle zeilen moet bijzetten om voor komend seizoen nog CL-voetbal af te dwingen', klinkt het. Daarnaast zou Ten Hag het smeden van een nieuwe succesploeg bij Ajax ook serieus overwegen.